Az alapanyagot a legnagyobb magyar vágóhidakról, friss, ellenőrizhető húsból, magas minőségi elvárások szerint vásároljuk.
Az alapanyagok feldolgozása a megfelelő higiéniai feltételek (GHP, GMP) biztosítása mellett történik. Minőségbiztosításunk kiemelt figyelmet fordít a tárolási és feldolgozási hőmérsékletre. Üzemünk minden része hűtött.
Egyedi fűszerkeverékeinkkel több órán át ízesítjük, pácoljuk a húst.
Az elkészült, fűszerezett csirke combfilét papír, illetve fém nyársra fűzik török kollégáink.
12 mikronos, kioldódás mentes műanyag fóliába csomagoljuk.
Csomagolást követően a terméket sokkolási fázisban - 35 celsius fokon hűtjük, ezt követően pedig fagyasztókamrában tároljuk.
Egyéb információk
Gyártás során nagy figyelmet fordítunk a precíz fűzésre, fontosnak tartjuk a minőségi termék előállítását nem kizárólag íz, hanem egyéb technológiai paraméterek tekintetében is.
Termékeink sülési vesztesége a piacon elérhető egyéb kebab termékekhez viszonyítva alacsonyabb.
A piaci igényeket figyelembe véve, két különböző fűszerezéssel gyártjuk kebab nyársainkat: KELETI fokhagymás és MAGYAROS paprikás
Gyros nyársaink mellett kínálatunkban megtalálhatóak a készre sült gyros húsaink melyek lehetőséget nyújtanak a gyors, kényelmes és energiahatékony felhasználásra.