Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú, hazai vállalkozás.
A húsfeldolgozó üzem 1600 négyzetméter alapterületű, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy 600 négyzet- méteres iroda épület. Napelem parkunk 390 kW/h kapacitású. Húsüzemünk a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztály által engedélyezett, korszerű technológiával felszerelt, mely megfelel a legmagasabb Európai Uniós és nemzetközi élelmiszerhigiéniai elvárásoknak, valamint HACCP előírásoknak. Termékeink HU 1592 EK jelzéssel kerülnek forgalomba.
Kebab – Gyros hús gyártásunk, hosszas előkészületek, tervezési és kivitelezési munkálatok után 2022. év augusztusával indult. Jelenlegi gyártási kapacitásunk heti 10 tonna melynek jelentős része export értékesítésre készül Ausztriába és Németországba. Húsüzemünk maximális kapacitása a jelenleginek közel ötszöröse, melyet 2023. második felére célunk elérni.