Készre sült KEBAB és GYROS hús felhasználásának előnyei
1
Egyszerű felhasználás
2
Nincs sülési veszteség
3
Nem szükséges hús előkészítő
4
Könnyű adagolás, porciózás
5
Egyedi igényekhez igazítható, nincs felesleges mennyiség
6
Idő, munka, energia takarítható meg
Elkészítési javaslat
A terméket felolvasztás és a csomagolás eltávolítása után rostlapon, sütőben, serpenyőben, mikorhullámú sütőben alaposan hőkezel- jük, átmelegítjük. Ezt követően a termék fogyasztható. Kiolvasztást követően a termék minőségét megőrzi 0-2 celsius fokon 48 óráig.
Elkészítési javaslat
A terméket felolvasztás és a csomagolás eltávolítása után rostlapon, sütőben, serpenyőben, mikorhullámú sütőben alaposan hőkezel- jük, átmelegítjük. Ezt követően a termék fogyasztható. Kiolvasztást követően a termék minőségét megőrzi 0-2 celsius fokon 48 óráig.
Összetevők
Csirkecomb (90 %), kebab páclé (só, glükóz, természetes fűszerek, tejsavó, szójafehérje, stabilizátor: E451, E450, E262, módosított keményítő, szójarost, maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag: E500, ízfokozó: E621);
Tápérték
Energia 821/255 kJ/kcal, Fehérje: 33,3 g, Zsír: 10,6 g, ebből telített zsírsav: 0,16 g, Szénhidrát: 2,6 g, ebből cukor: 1,5 g, Só: 2,3 g,
Allergének termékeinkben:
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) [termékben, üzemben]. Szójabab és abból készült termékek [üzemben].
A termékeink nem tartalmaznak GMO technológiával előállított alapanyagot.
A termékeink tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaznak.
A termékeink pácolt baromfihúsra jellemző állagú, illatú és színű.
Minőségmegőrzési és fogyaszthatósági idő, tárolási körülmények:
A termékeink minőség megőrzési ideje, megfelelő tárolási körülmények fennállása esetén a gyártástól számított 6 hónap.
Tárolás maximum -18 °C-on, napfénytől védve, bontatlan, sérülésmentes csomagolásban.
A termékeink felolvasztást, majd sütést követően fogyaszthatóak.
A lesütött termékre melegen tárolva (+63°C) és bármilyen egyéb esetben a GHP vonatkozó előírásai irányadók.
A termékeket felolvasztás után újra lefagyasztani tilos!