Összetevők

Csirkecomb (90 %), kebab páclé (só, glükóz, természetes fűszerek, tejsavó, szójafehérje, stabilizátor: E451, E450, E262, módosított keményítő, szójarost, maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag: E500, ízfokozó: E621);

Tápérték

Energia 821/255 kJ/kcal, Fehérje: 33,3 g, Zsír: 10,6 g, ebből telített zsírsav: 0,16 g, Szénhidrát: 2,6 g, ebből cukor: 1,5 g, Só: 2,3 g,

Elkészítési javaslat

A terméket felolvasztás és a csomagolás eltávolítása után rostlapon, sütőben, serpenyőben, mikorhullámú sütőben alaposan hőkezel- jük, átmelegítjük. Ezt követően a termék fogyasztható. Kiolvasztást követően a termék minőségét megőrzi 0-2 celsius fokon 48 óráig.

Készre sült Gyros hús felhasználásának előnyei

Egyszerű felhasználás

Nincs sülési veszteség

Nem szükséges hús előkészítő

Könnyű adagolás, porciózás

Egyedi igényekhez igazítható, nincs felesleges mennyiség

Idő, munka, energia takarítható meg

Allergének termékeinkben:

Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) [termékben, üzemben]. Szójabab és abból készült termékek [üzemben].

A termékeink nem tartalmaznak GMO technológiával előállított alapanyagot.

A termékeink tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaznak. 

A termékeink pácolt baromfihúsra jellemző állagú, illatú és színű.

Minőségmegőrzési és fogyaszthatósági idő, tárolási körülmények:

A termékeink minőség megőrzési ideje, megfelelő tárolási körülmények fennállása esetén a gyártástól számított 6 hónap.
Tárolás maximum -18 °C-on, napfénytől védve, bontatlan, sérülésmentes csomagolásban.

A termékeink felolvasztást, majd sütést követően fogyaszthatóak.
A lesütött termékre melegen tárolva (+63°C) és bármilyen egyéb esetben a GHP vonatkozó előírásai irányadók.
A termékeket felolvasztás után újra lefagyasztani tilos!