Készre sült KEBAB és GYROS hús felhasználásának előnyei

1

Egyszerű felhasználás

2

Nincs sülési veszteség

3

Nem szükséges hús előkészítő

4

Könnyű adagolás, porciózás

5

Egyedi igényekhez igazítható, nincs felesleges mennyiség

6

Idő, munka, energia takarítható meg

Elkészítési javaslat

A terméket felolvasztás és a csomagolás eltávolítása után rostlapon, sütőben, serpenyőben, mikorhullámú sütőben alaposan hőkezel- jük, átmelegítjük. Ezt követően a termék fogyasztható. Kiolvasztást követően a termék minőségét megőrzi 0-2 celsius fokon 48 óráig.

Elkészítési javaslat

A terméket felolvasztás és a csomagolás eltávolítása után rostlapon, sütőben, serpenyőben, mikorhullámú sütőben alaposan hőkezel- jük, átmelegítjük. Ezt követően a termék fogyasztható. Kiolvasztást követően a termék minőségét megőrzi 0-2 celsius fokon 48 óráig.

Összetevők

Csirkecomb (90 %), kebab páclé (só, glükóz, természetes fűszerek, tejsavó, szójafehérje, stabilizátor: E451, E450, E262, módosított keményítő, szójarost, maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag: E500, ízfokozó: E621);

Tápérték

Energia 821/255 kJ/kcal, Fehérje: 33,3 g, Zsír: 10,6 g, ebből telített zsírsav: 0,16 g, Szénhidrát: 2,6 g, ebből cukor: 1,5 g, Só: 2,3 g,

Allergének termékeinkben:

Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) [termékben, üzemben]. Szójabab és abból készült termékek [üzemben].

A termékeink nem tartalmaznak GMO technológiával előállított alapanyagot.

A termékeink tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaznak. 

A termékeink pácolt baromfihúsra jellemző állagú, illatú és színű.

Minőségmegőrzési és fogyaszthatósági idő, tárolási körülmények:

A termékeink minőség megőrzési ideje, megfelelő tárolási körülmények fennállása esetén a gyártástól számított 6 hónap.
Tárolás maximum -18 °C-on, napfénytől védve, bontatlan, sérülésmentes csomagolásban.

A termékeink felolvasztást, majd sütést követően fogyaszthatóak.
A lesütött termékre melegen tárolva (+63°C) és bármilyen egyéb esetben a GHP vonatkozó előírásai irányadók.
A termékeket felolvasztás után újra lefagyasztani tilos!